Hoppa till sidans innehåll

Ledare


Ledaren – vår viktigaste resurs

Tack för att du ställer upp som ledare i Torsby IF. Utan er hade vi ingen verksamhet. Det är ni ledare och tränare som stödjer och motiverar de unga. Ni avsätter er tid och tar på er ett ansvarsfullt ledaruppdrag på ideell basis. Dessutom är ni viktiga förebilder för de unga. Självfallet spelar våra tränare och ledare en central roll i våra föreningar.

Ledarhandboken

Torsby IF:s ledarhandbok ska underlätta och effektivisera arbetet för tränare och lagadministratörer. Handboken ska vara ett stöd för såväl nya som gamla ledare och innehålla relevant information som gör den till en naturlig del i den dagliga verksamheten. Målsättningen är även att delge de ledare som direkt och indirekt deltar i verksamheten en enhetlig syn på vad Torsby IF:s har för policy för föreningen och vår handbolls- och fotbollsverksamhet. Handboken är framtagen av klubben och uppdateras årligen.

Länk till ledarhandboken »

Bli ledare

Att vara ungdomsledare är förenat med många trevliga stunder och möten med
människor. Som ledare kan det verka viktigt att kunna fotboll/handboll, men minst lika viktigt är kunskaperna om ungdomars utveckling i olika åldrar.

Som ledare har du möjlighet att börja på din nivå och sedan växa genom utbildbningar som vi erbjuder. Vill du vara med i vår gemenskap och bidra till verksamheten. Kontakta i första hand sektionen eller vårt kansli.

Vår policy

Torsby IF består av mer än 20 lag. Varje lag kan ha olika mål med sin verksamhet, men när det gäller grundläggande värderingar är det viktigt att vi alla dra åt samma håll.

Uppdaterad: 19 AUG 2016 09:04 Skribent: Peter Dahlström
E-post: Adressen Gömd

Ravelli

Prostgardslagarn

bingolotto

toapapper

Postadress:
Torsby IF
N:a Industrigatan 11
68534 Torsby

Besöksadress:
N:a Industrigatan 11
68534 Torsby

Kontakt:
Tel: 056012515
E-post: This is a mailto link

Se all info