Hoppa till sidans innehåll

Övergripande policy


ÖVERGRIPANDE POLICY FÖR FÖRENINGENS VERKSAMHETER

Torsby If vill verka för att alla våra aktiva ska ha roligt vid matcher, träningar samt andra gemensamma aktiviteter.

Vi i Torsby IF vill att barn, ungdomar och deras föräldrar ska kunna lita på att vår verksamhet är säker att delta i. Vi tolererar inte övergrepp och kränkningar.

Vi vill skapa trygga och öppna miljöer för alla, se till att det alltid finns någon att vända sig till, att alla ska möts med samma respekt, viktigt att alla är lyhörda, att alltid vara flera ledare i en grupp för att minska risken för missförstånd, tänk alltid på att ta barnen på allvar, barnens bästa ska alltid prioriteras. Vid misstanke om övergrepp anmälan till sociala myndigheter.

Vi skall ha välutbildade och engagerade ledare så att de på bästa sätt kan ta hand om våra aktiva. Att alla som visar intresse för föreningen ska ges möjlighet att delta i föreningens verksamheter och bidra till deras fysiska och sociala utveckling i en stimulerande miljö.

Föreningen motverkar all form av mobbning och främlingsfientlighet.

Är du aktiv i Torsby IF ser vi gärna att du är en bra kompis både på och utanför planen. Du följer lagets gemensamma regler samt deltar aktivt i lagets träningar och den utbildning som föreningen erbjuder.

Är du förälder i föreningen, vill vi verka för att föräldrar känner sig välkomna och delaktiga i våra verksamheter samt stöttar sitt barn och andras i med- och motgångar. Föräldrar respekterar tränare, domare eller motståndare. Förälder hetsar heller inte sitt barn eller laget att vinna till varje pris.

Matchning av lag sker endast på junior och seniornivå. I ungdomslagen spelar alla upp till 17 års ålder. Respektive tränare ansvarar för att policyn följs. Föreningen följer Svenska fotbollsförbundet och Svenska handbollsförbundets riktlinjer. 


Uppdaterad: 18 AUG 2015 15:36 Skribent: Torsby IF styrelse

Ravelli

Prostgardslagarn

bingolotto

toapapper

Postadress:
Torsby IF
N:a Industrigatan 11
68534 Torsby

Besöksadress:
N:a Industrigatan 11
68534 Torsby

Kontakt:
Tel: 056012515
E-post: This is a mailto link

Se all info